Borítóleleplezés!

Üdv mindenkinek!

Hamarosan, október 1-jén megjelenik a Trizanton pilótái - Hecate, az engedetlen című könyvem. Ez a sorozat második kötete.
A borítót nem itt és most leplezem le, hiszen a Főnix Könyvműhely már megtette tegnap (és náluk egyébként már elő is lehet rendelni a könyvet), de a teljes borító itt is megérdemel egy külön posztot.


A Ricofeld a hajógyárban, a személyzete pedig a Merratin-sziget bázisán tölti kényszerpihenőjét, amíg az anyahajó ismét képes lesz ellátni a feladatát. Dion csak lopva térhet vissza a megszokott szerszámai és gépei közé, és még lazsálni sem hagyják. Kezdetét veszi pilótává képzése – azt azonban nem hitte volna, hogy a felkészülés ennyi megpróbáltatást, és ilyen szűkös határidőt tartogat számára. Ethan személyében nem csak egy kegyetlen kiképzőtiszttel, de egy rendmániás szobatárssal is szembe kell néznie. Mit kellene tennie, hogy legalább egy kicsit megközelítse azt a szintet, amit a sztárpilóta elvár tőle? És mennyit kell még dolgoznia ahhoz, hogy hivatalosan is alkalmassá váljon a Humanoidok vezetésére?
Trizanton pilótái a sorozat második kötetében egy baljóslatú világba repítenek, ahol nem csak az edzőtermek és a szimulátorok, de Shinaria valós támadásai is egyre nagyobb veszélyeket rejtenek.

Az első kötet ismertetőjét egyébként itt találod: Chloe, a titokzatos

Azóta, hogy nyilvánosságra került a borító, kapott már hideget-meleget. 
- Van, aki szerint a fénykard plágium - tényleg az lenne, ha fénykard lenne. Csakhogy ez egy energiától izzó pallos egy húszméteres robot kezében, nem érzem megalapozottnak a plagizálást.
- Van, aki szerint a pisztoly "erős" egy gyerekkönyv borítójára. Szerintem egy húszméteres, többféle halálos fegyverrel felszerelt robot kicsit erősebb, azon mégse akadt ki senki. De akit nagyon zavar egy pisztoly egy 16 éves katonatiszt kezében, az eleve légyszi, inkább ne olvassa el ezt a történetet, mert lesznek durvább dolgok is. Sokkal durvábbak.
- Van, aki a gyerekkatonákba kötött bele (nem először). Ezek kamaszok, és ha nem lenne kicsit extrém a hátterük, nem is lennének ott, ahol.
- Van, aki a "légi egységek"-et kifogásolta, mert szerinte a fülszöveg alapján valamiféle űrkikötőben vagyunk (?????????) 
- Többen jelezték, hogy a fenti szöveg nehezen olvasható, jelezném, hogy szerintem is, és remélem, hogy nyomtatásban szebb lesz, mint monitoron.

Szóval, nagyon kíváncsi vagyok a következő kifogásokra is, kérlek, ne fogjátok vissza magatokat! :D

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Csuka-átok - könyvajánló

A valószerűtlenség elmélete - könyvajánló

Ahol behatol a fény - könyvajánló